Microsoft Teams updatet Approvals-app met aanpasbare templates

Microsoft Teams Approvals

Approvals in Microsoft Teams krijgt aanpasbare templates zodat IT-admins en teameigenaars en introduceert nieuwe mogelijkheden waaronder toevoegen van bijlagen en tekstopmaak.

Microsoft Teams krijgt enkele belangrijke updates binnen de Approvals-app die sinds januari beschikbaar is voor iedere gebruiker. De meest gewenste update is het aanmaken van Approval-templates voor bedrijven. Hiermee kan een Teams-admin of Teameigenaar standaard zaken in een sjabloon gieten zoals onder andere mensen die moeten goedkeuren, welke velden actie vereisen en wat de workflow is van de goedkeuring.

Vanaf zo’n template kunnen gebruikers voortaan goedkeuringen aanmaken. Beide functies worden volgende maand breed uitgerold naar alle Teams-gebruikers.

lees ook

Microsoft Teams krijgt end-to-end encryptie

Daarnaast introduceert Microsoft Teams de mogelijkheid om bijlagen toe te voegen aan de Approvals hub. Dat kan via OneDrive of Sharepoint, of via een generische link als het bestand niet in Teams staat. Tot slot krijgt de Approvals-app ook ondersteuning voor tekstopmaak om de juiste lay-out toe te passen voor elke goedkeuring. Bijlagen en tekstopmaak wordt de komende weken uitgerold naar alle gebruikers.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home