Microsoft Teams op het web krijgt nieuwe functies voor kmo’s

Microsoft geeft nieuwe functies aan de webversie van Teams. Volgens het bedrijf zou het helpen om de uitdagingen die vandaag op kleine ondernemingen afkomen te overkomen.

In totaal worden er vier kleine, nieuwe functies toegevoegd aan Teams op het web. Dat maakt Microsoft bekend in een blog. De eerste toevoeging vraagt niet veel extra uitleg: achtergronden. Zowel vervagen als een achtergrond kiezen uit de standaard aangeleverde achtergronden is een optie.

Verder zijn er drie verbeteringen om meeting inclusiever te maken. Zo introduceert de mogelijkheid CART-ondertiteling te voorzien in Teams. De ondertiteling wordt dan live door een persoon voorzien.

Daarnaast is het mogelijk om de ondertiteling van Teams zelf te gebruiken. De functie ondersteunt ook Nederlands. Samen met de captions-functie van het communicatieplatform, wordt het mogelijk om bij de ondertiteling aangeduid te krijgen welke deelnemer aan het woord is.

De app-gebruikers van Teams kennen deze functies al lange tijd. Live-ondertiteling en achtergronden zijn daar al ruim drie jaar aanwezig.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home