Owl Labs introduceert Meeting Owl 3

Meeting Owl 3 ext mic

Owl Labs heeft de Meeting Owl 3 voorgesteld, de jongste telg in de 360 graden videogesprekken. De Owl 3 omvat onder meer snellere en accuratere gezichtsherkenning en betere audio- en videofuncties.

Owl Labs is een Amerikaans technologiebedrijf dat betere werkplekken en leerervaringen creëert voor hybride werknemers en virtuele klaslokalen. Met behulp van AI-technologie focust de Meeting Owl automatisch op de spreker met behulp van audiovisuele signalen.

Volgens de fabrikant hebben meer dan 100.000 organisaties wereldwijd al zo een uiltje staan in de vergaderzaal. De Meeting Owl maakt het mogelijk om virtuele meetings meer als persoonlijke gesprekken aan te voelen.

Meeting Owl 3 360°

Accuratere derde generatie uiltjes

Meeting Owl 3 is de derde generatie van het systeem. De nieuwigheden zijn in eerste instantie een verbeterde gezichtsherkenning en snellere detectie. Door de upgrade van de Owl Intelligence System (OIS)-software kan het uiltje 5 keer accurater gezichten herkennen met mondmasker en is het systeem 58 procent accurater in het identificeren van gezichten op afstand.

De autofocus op deelnemers in de ruimte is vier keer sneller waardoor het systeem binnen de drie seconden inzoomt op de spreker.

Eenvoudige setup en groter bereik

De Meeting Owl 3 is razendsnel opgesteld door het plug-and-play ontwerp. Binnen zes minuten is de uil uit de verpakking en klaar voor gebruik.

Door de mogelijkheid om een tweede apparaat te koppelen en gebruik te maken van de nieuwe expansion-microfoon, vergroot het videobereik tot 8,5 meter en het audiobereik zelfs tot 13,5 meter. Ideaal dus voor meetings in grotere ruimtes of wanneer de deelnemers verder van elkaar moeten zitten.

Meeting Owl 3 package

Ondersteuning van hybride werken

“Thuiswerk is niet langer verplicht. Toch willen werknemers ook in de toekomst profiteren van de voordelen van flexibel werken”, zegt Frank Weishaupt van Owl Labs. “Veel bedrijven beseffen dat hybride werken niet langer een tijdelijke oplossing is, mede door de krapte op de arbeidsmarkt. Owl Labs werkte voor de coronapandemie al hybride. We zijn dan trots op onze derde generatie van de Meeting Owl die teams in organisaties van elke omvang nog efficiënter met elkaar verbindt.”

De Meeting Owl 3 kost 959 euro exclusief btw en is op weg naar onze redactie. Binnenkort mag je een uitgebreide review verwachten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home