Mediabestanden behouden originele kwaliteit dankzij nieuwe WhatsApp-functie

WhatsApp

WhatsApp lanceert een nieuwe feature voor iOS-gebruikers waarbij foto’s en video’s hun originele kwaliteit behouden bij het versturen. Androidgebruikers moeten nog even wachten.

Na een testperiode met een beperkte groep gebruikers in november is de functie klaar om gelanceerd te worden bij alle iOS-gebruikers. Waar we vroeger nog een ommetje zochten of onze bestanden manueel moesten omzetten naar PDF om de kwaliteit te waarborgen, is dat sinds deze ontwikkeling bij WhatsApp verleden tijd.

Aan de slag

Komaf maken met de slechte kwaliteit van je foto’s in WhatsApp? Het kan binnenkort Over enkele weken zouden alle iOS-gebruikers deze nieuwe feature kunnen benutten. Dit kan eenvoudig in je chatbericht door linksonder op + te klikken, document te selecteren en te kiezen voor Foto of Video. Op die manier worden je foto’s en video’s verstuurd als bestanden zonder in te boeten op kwaliteit. Er staat een limiet van 2 GB op de bestanden en er is geen preview in het chatvenster mogelijk.

lees ook

Gebruik voortaan WhatsApp met je e-mailadres

Androidgebruikers volgen

Sinds september test WhatsApp deze feature ook voor Androidgebruikers. De lancering van deze tool voor Android zal dus hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst volgen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home