Logitech Zone Wireless 2 biedt niet alleen jezelf maar ook je gesprekspartner ruisonderdrukking

Logitech Zone Wireless 2

Werken jij en je gesprekspartner in een ruimte met veel omgevingsgeluid? De Logitech Zone Wireless 2 dempt achtergrondgeluid aan beide kanten.

Met de nieuwe Zone Wireless 2 wil Logitech niet alleen jouw eigen stem helder overbrengen naar je gesprekspartner, maar ook die van hen. Traditioneel promoten headsets vandaag bijna altijd de zuiverheid van je eigen stem wanneer je belt dankzij een goede microfoon en slimme software. Logitech gaat nu een stap verder.

De Logitech Zone Wireless 2 maakt gebruik van artificiële intelligentie om niet alleen jezelf, maar ook de tegenpartij helder te laten klinken. Zelfs wanneer die een slechte headset gebruikt of de geïntegreerde microfoon in de laptop. Je kan de ‘Advanced Call Clarity’-functie in Logi Tune optioneel in- of uitschakelen om de stem van de gesprekspartner van het achtergrondgeluid te scheiden.

Om zelf niet afgeleid te worden in luidruchtige omgevingen, bevat de headset actieve ruisonderdrukking (ANC). Logitech noemt het ‘hybride ANC’ omdat de headset het omgevingsgeluid met een breder scala aan frequenties kan onderdrukken. Je hebt de keuze uit drie ANC-niveaus: ANC High, ANC Low of Transparantie. Je kan ook zonder ANC of transparantie werken als je dat wil.

Tot 40 uur batterijduur

Er zit een USB-C-ontvanger in de doos die ofwel Teams-gecertificeerd is in combinatie met de headset, ofwel algemeen (Google Meet- en Zoom-gecertificeerd). Via bluetooth kan je handig tussen meerdere toestellen schakelen, bijvoorbeeld naar je smartphone wanneer je daar een oproep binnen krijgt.

De batterijduur is volgens Logitech een ruimte 40 uur met ANC uit wanneer je enkel luistert. Luisteren met ANC aan lukt tot 22 uur. Spreken zonder ANC is goed voor 18 uur, met ANC daalt de batterijduur naar 15 uur. Vijf minuten laden is genoeg om een uur te spreken. Dat laatste is handig wanneer je plots merkt dat je headset plat is. Er is optioneel ook een laadstandaard beschikbaar om de headset aan te hangen zodat die altijd is opgeladen.

Via Logitech Sync kunnen IT-admins de Zone Wireless 2-headset beheren binnen de organisatie zoals het updaten van firmware en het oplossen van eventuele problemen. De oorkussens zijn vervangbaar, net als de batterij, wat mooi meegenomen is wat betreft duurzaamheid.

De Logitech Zone Wireless 2 is vanaf nu beschikbaar en kost 359,99 euro inclusief btw.

lees ook

Logitech lanceert interactief scherm voor de flexplek

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home