Logitech lanceert budgetvriendelijke Brio 300- en 305-webcams

logitech brio 300
Bron: Logitech

De nieuwste webcams van Logitech bieden Full HD-resolutie, automatische lichtcorrectie en een microfoon met geluidsonderdrukking voor een voordelige prijs.

Logitech kondigt vandaag twee nieuwe webcams in de Brio-productlijn aan: de Brio 300 en 305. Met name het tweede model richt zich op de zakelijke markt, al starten beide modellen vanuit eenzelfde belofte: kwalitatief beeld en geluid leveren, zonder daarbij een grote hap uit je budget te nemen.

lees ook

Logitech Brio 505 review: brengt licht in donkere dagen

De Logitech Brio 300 en 305 zijn beide Full HD 1080p-webcams met een hoog, dynamisch contrast en automatische lichtcorrectie. Omdat beeld niets is zonder klank, stopt Logitech ook een enkele, digitale microfoon met ruisonderdrukking in de webcam. De kegelvormige webcams worden simpelweg aangesloten door ze met de USB-C-kabel te verbinden met je laptop en met de voet maak je ze vast op het apparaat. Na afloop van de vergadering kan je de webcam weer afdekken met het ingebouwde privacyvenster.

De Brio 300-webcams werken samen met de meeste videoconferencingplatformen en zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams, Zoom en Google Meet. Het 305-model kan nog vanop afstand worden beheerd met de Logi Sync-software.

Prijs en beschikbaarheid

Bij lancering zullen drie keuzeopties beschikbaar zijn: wit, grafiet en roze. Voor ieder wat wils dus. De adviesprijs ligt voor beide modellen gelijk op 79,99 euro (incl. btw). Vanaf eind januari zijn de webcams te verkrijgen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home