Konftel lanceert budgetvriendelijke Cam10 met privacy-schuiver

Flexibele webcam

Konftel Cam10

De Konftel Cam10 heeft een 1080p Full HD-beeldsensor, twee microfoons die achtergrondgeluid kunnen onderdrukken en een privacy-schuiver wanneer je de camera niet gebruikt.

Konftel is al 30 jaar lang expert in samenwerkingstools en kan elk type vergaderruimte optimaal inrichten met een camera, microfoons en andere hardware. Door covid-19 is het bedrijf genoodzaakt om het geweer van schouder te veranderen en lanceert het de Konftel Cam10 als budgetvriendelijk thuisalternatief.

Konftel heeft binnen het portfolio al de Cam20 met een 4K-beeldsensor en 123 graden breedhoeklens, maar aan 249 euro excl. btw vormt dat een fikse drempel om per werknemer te voorzien.  

Compatibel met elke tool

De Konftel Cam10 heeft een 1080p Full HD-sensor aan boord en twee microfoons die het achtergrond onderdrukken. Wie verder van zijn bureau zit, kan beroep doen op de 4x digitale zoom. De beeldsensor ondersteunt onderdrukking van digitale beeldruis wanneer de ruimte niet optimaal is verlicht.

Dankzij de USB-connectiviteit kan je de Konftel Cam10 bij elke samenwerkingssoftware gebruiken zoals Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Cisco WebEx en meer. Wanneer je de camera niet gebruikt, kan je handig met een ingebouwde schuiver de lens bedekken voor extra privacy. De flexibele arm achteraan moet ervoor zorgen dat de webcam op elk type monitor stevig kan worden bevestigd.

De Konftel Cam10 is vanaf de tweede helft van februari beschikbaar en heeft een adviesprijs van 119 euro excl. btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home