Microsoft houdt klassieke Microsoft Teams langer in leven 

De einddatum van de klassieke Microsoft Teams wordt verlengd naar 1 juli 2024 zodat gebruikers meer tijd hebben om over te schakelen naar de nieuwe versie. 

In oktober 2023 werd de nieuwste versie van Microsoft Teams aangekondigd. De klassieke Teams zou officieel verdwijnen op 31 maart 2024, maar Microsoft kondigt nu een verlenging van de einddatum aan tot 1 juli 2024. Hiermee wil het bedrijf gebruikers extra tijd geven om de overstap naar de nieuwe versie te maken om eventuele problemen op te lossen. De nieuwe Microsoft Teams 2.0 zou sneller, lichter en zuiniger zijn, al werd de nieuwe versie nog niet door alle gebruikers goed ontvangen.  

Microsoft Teams “2.0”

Microsoft heeft de einddatum van de klassieke Microsoft Teams verlengd van 31 maart 2024 naar 1 juli 2024, om gebruikers extra tijd te geven om over te schakelen. Sinds vorig jaar oktober werd de nieuwe Teams-app breed beschikbaar gemaakt, eerst in een testfase. De nieuwe Microsoft Teams is sneller, lichter en zuiniger, en het belooft een soepele overgang tussen chats en kanalen (tot 1,7 keer sneller). 

lees ook

Aan de slag met de nieuwste versie van Microsoft Teams

Momenteel is het voor gebruikers nog eenvoudig om te schakelen tussen de klassieke en nieuwe Teams-app aan. Nadat Microsoft de einddatum van 31 maart 2024 aankondigde, werd duidelijk dat een grote meerderheid zijn voorkeur uitsprak voor de klassieke Teams. Microsoft reageert hier nu op met een verlenging van de einddatum, om gebruikers ruim de tijd te geven om eventuele problemen bij de overgang op te lossen.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home