Google maakt Workspace Meet-functies beschikbaar voor individuele gebruikers

google meet

Veel Google diensten zijn vrij te gebruiken, wat ervoor heeft gezorgd dat het bedrijf zo populair is. Naast die gratis toepassingen biedt Google ook meer uitgebreide functies betalend aan. Zo is er Google Workspace voor professionele en Google One voor particuliere gebruikers. En die laatste groep, of toch een deel ervan, krijgt nu drie bijkomende functies binnen Google Meet.

Google One-gebruikers krijgen voor hun abonnement onder andere meer opslagruimte en handige extraatjes zoals VPN-toegang. Google heeft daar drie functies van Google Meet aan toegevoegd. Zo is kan je nu meetings organiseren tot 24 uur in plaats van één uur. Ideaal voor een familiereünie of een verjaardagsfeestje, toch? Daarnaast zijn ook de achtergrond-geluidsonderdrukking en opnamemodus beschikbaar gesteld voor One-gebruikers.

Niet voor iedereen

Dat Google de functies beschikbaar maakt voor One-klanten, is op zich mooi. En het bedrijf voorziet nog meer mogelijkheden in de nabije toekomst. Toch kan niet elke One-gebruiker genieten van de nieuwe voordelen. Enkel de klanten die een abonnement van 100 dollar per jaar of meer hebben, krijgen de nieuwigheden er gratis bij. De upgrade is in eerste instantie beschikbaar in de VS, Canada, Mexico, Brazilië, Japan en Australië. De rest van de wereld volgt binnenkort.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home