Google Workspace bevat voortaan exacte bandbreedte-gegevens van Meet-participanten

Google Meet ontving recent een update waardoor administratoren gegevens ontvangen over de bandbreedte van participanten aan een vergadering. De gegevens vat Google samen in een grafiek die exacte informatie geeft.

Workspace-administratoren kunnen voortaan bekijken op welk exact moment je verbindingsproblemen ondervond met vergaderingen in Google Meet. Administratoren krijgen via overzichtelijke grafieken inzicht in de beschikbare bandbreedte en de hoeveelheid die Google Meet nodig heeft. Verder geeft de grafiek informatie over de beschikbaarheid van bandbreedte over een bepaalde periode.

Exacter

Soortgelijke informatie was al beschikbaar voor Workspace-administratoren. Al ging het toen slechts om een geschat gemiddelde van de bandbreedte over de hele lengte van een gesprek weergaf. De nieuwe tool toont nu de bandbreedte van elke persoon tot op de seconde.

Google geeft in de aankondiging aan dat de gegevens moeten helpen bij het oplossen van connectiviteitsproblemen en het verbeteren van de gesprekskwaliteit. “We hopen dat beheerders met deze gedetailleerde informatie gemakkelijk problemen kunnen oplossen of de gesprekskwaliteit voor hun gebruikers kunnen verbeteren.”

lees ook

Google Hangouts krijgt vervaldatum voor Google Workspace-klanten

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home