Cisco Webex integreert Box om eenvoudiger bestanden te delen

Cisco Webex Box

Bestanden kunnen veilig worden gedeeld tussen Cisco Webex en Box. Vanaf 10 mei verschijnt Cisco Webex ook als ‘Recommended App’ binnen het Box-ecosysteem.

Box en Cisco slaan de handen in elkaar om veiliger bestanden te delen binnen het Webex communicatieplatform. De belangrijkste toevoeging is de mogelijkheid om Box-mappen te delen via een link in Webex-ruimtes. Binnen die connectie kan alle inhoud die in de Webex-ruimte wordt gedeeld, worden toegevoegd aan de Box-map. Deze integratie is pas later dit jaar beschikbaar.

Klanten van beide platformen kunnen binnenkort Webex-activiteit zien in Box Preview. Box App Activity toont wat er met alle bestanden gebeurt over alle apps in Box Preview en toont nu ook alle Box-inhoud in Webex.

De gedeelde bestanden worden veilig beschikbaar gesteld met enterprise grade security volgens Box. Het past die beveiliging toe op alle bestanden binnen Box, zelfs wanneer die in Webex verschijnen en andere externe apps. Webex verschijnt vanaf volgende week ook als ‘Recommended App’ binnen Box. Hiermee kunnen gebruikers een Webex-vergadering starten en bestanden delen binnen een Webex-ruimte zonder Box te verlaten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home