BIPT breidt tariefvergelijker voor telecomabonnementen uit voor zelfstandigen en kmo’s

beste tarief bipt
Bron: BIPT

Telecomregulator BIPT breidt zijn online tariefvergelijker voor telecom uit voor zelfstandigen en kmo’s. Dat moet ondernemers helpen om het abonnement te vinden dat aansluit op hun noden, zonder daar te veel voor te betalen.

Het BIPT lanceerde in 2020 de website bestetarief.be, een webtool waarmee consumenten telecomprijzen kunnen vergelijken. De tool zoekt op basis van onder andere je budget en de hoeveelheid data die je nodig hebt welke provider en abonnementsformule het meest geschikt voor je is. Vanaf vandaag kunnen ook kmo’s en zelfstandigen met de gratis tool aan de slag.

lees ook

Telecomtarieven vergelijken kan een flinke duit besparen

De juiste prijs

De extensie voor zelfstandigen en kmo’s vergelijkt maar liefst meer dan tweehonderd tarieven bij negen verschillende operatoren. Om een zoektocht te starten, selecteer je voor welke dienst je prijzen wil vergelijken (vast internet, mobiel, vaste telefonie of bundels) en geef je je postcode en budget voor telecom in. De tool zal dan alle mogelijke pakketten die je kan afsluiten sorteren; de meest voordelige opties komen bovenaan de lijst te staan. Tarieven worden weergeven zonder btw.

prijzen telecom bipt

Omdat elk abonnement zijn specifieke karakteristieken heeft, kan je nog additionele informatie over het aanbod bekijken zoals responstijd, beveiligingsopties en geafficheerde kwaliteit. Je kan de resultaten ook verder filteren op basis van hoeveelheid data of welke maximale snelheden je wenst.

Beschikbaar in vier talen

De tariefvergelijker is beschikbaar in de drie landstalen Nederlands, Frans en Duits, alsook in het Engels. Zo wil BIPT verzekeren dat de tool toegankelijk is voor alle zelfstandigen en kmo’s in ons land.

Wil jij weten of je het juiste telecomabonnement hebt afgesloten voor je bedrijf? Maak dan zelf eens de berekening via bestetarief.be.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home