Avaya Spaces introduceert API’s voor betere integratie in CRM en RPA

Avaya Spaces

Samenwerkingstool Avaya Spaces wordt uitgebreid met verbeterde telefonie, betere creatie van workflows, AI-verbeteringen en meer deelnemers in één virtuele sessie.

Vorig jaar, vlak voor de pandemie iedereen richting thuiswerk duwde, lanceerde Avaya Spaces. De webtool bood tal van gratis opties om thuiswerkers te verleiden inclusief mobiele apps. Een jaar na datum geeft de communicatiespecialist de tool een grondige update met een aantal belangrijke nieuwe functies.

De belangrijkste nieuwe toevoeging is het creëren van betere workflows door middel van API’s. Er zijn tal van integraties mogelijk voor onder andere CRM, RPA of productiviteit.

Optimalisaties

Andere verbeteringen in Avaya Spaces omvatten:

  • Verbeterde telefonie: Op eenvoudige wijze kan contact worden gelegd met iedereen binnen of buiten de organisatie via spraak of video van hoge kwaliteit. Contacten kunnen vanaf meerdere apparaten worden gezocht en samengevoegd. Meerdere gelijktijdige gesprekken kunnen worden doorverbonden, samengevoegd en beheerd om eenvoudig vergaderen.
  • AI-verbeteringen om vergaderingen boeiender te maken en vermoeidheid te verminderen: Sprekers kunnen visueel boven de presentatie worden weergegeven om de aandacht van deelnemers beter te trekken en ze betrokken te houden.
  • Hoogwaardig geluid voor gesprekken en videovergaderingen – zelfs op lawaaiige locaties, zoals een druk thuiskantoor.
  • Hogere participatiegraad: Interactieve vergaderingen met duizenden deelnemers zijn mogelijk, inclusief een ‘concert view’ voor 61 personen.

De updates zijn vanaf nu beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home