Asana’s nieuwe toepassingen bevorderen bedrijfsprioriteiten en planning

asana

Bedrijfsleiders krijgen met Enterprise-Grade Goals real-time inzichten in de prestaties om zo hun middelen te maximaliseren en inkomsten te genereren.

Productiviteitstool Asana heeft een reeks functies en productintegraties gelanceerd. Die toepassingen moeten bedrijfsleiders automatisch een beeld geven van de vooruitgang van strategische initiatieven. Op de manier kunnen organisaties prioriteiten verschuiven bij wijzigende bedrijfsbehoeften. De tool helpt bij het rapporteren, cross-functioneel werken en het verminderen van de afvalkost. Het moet ook zorgen voor een verbeterde bedrijfsbeveiliging.

Enterprise-Grade Goals

De nieuwe toepassingen bouwen verder op Asana’s Work Graph en geven leidinggevende een overzicht van de status van hun objectieven en de vooruitgang van projecten en portfolio’s. Asana geeft in een persbericht aan dat die doelen kunnen worden gekoppeld aan tool zoals Salesforce. Via dashboards kunnen de doelen en status worden gerapporteerd.

Asana centraliseert verschillende externe tools in één werkhub. Dat moet leiden tot een cross-functionele efficiëntie, betere samenwerking tussen verschillende diensten en minimaliseren van fouten. Zo kunnen teams bijvoorbeeld instant zicht krijgen op eventuele incidenten. Via de nieuwe Asana for Workplace kunnen collega’s gesprekken omzetten in uitvoerbare taken zonder van tool te moeten veranderen.

Partnerschappen voor meer veiligheid

Asana integreert nieuwe beveiligingsfuncties om te controleren welke gegevens zijn ingevoerd in het systeem, kwetsbaarheden op te sporen en de naleving van regels te garanderen. Om tot dat doel te komen heeft Asana partnerschappen afgesloten met onder andere Nightfall dat teams in staat zal stellen om scannen op gevoelige data zoals kredietkaartnummers.

Het platform werkt met legal tech innovator Hanzo aan controles voor admins die zullen zorgen voor gegevensbeveiliging en biometrische authenticatie. Om aan lokale regels te voldoen heeft Asana tot slot bijkomende datacenters opgericht in Japan en Australië.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home