Destiny breidt uit naar Nederland met overname Motto Communications

10 jaar na het ontstaan van Destiny als Belgisch platform voor cloudcommunicatie is de tijd rijp om internationaal uit te breiden. Met de overname van het Nederlandse Motto Communications wil Destiny de hele Benelux bedienen en zijn eigen tools verder uitbreiden.

Destiny is al 10 jaar een communicatieaanbieder in België. Hun cloudplatform zorgt ervoor dat werknemers vanaf overal beter kunnen communiceren met elkaar door telecom en IT te combineren. Het resultaat daarvan is een flexibele en schaalbare oplossing die groeit met de noden van het bedrijf.

Moto Communications heeft met het FLUX-portaal een krachtige tool waarmee partners en resellers snel en eenvoudig oplossingen kunnen aanbieden aan eindklanten. Destiny wil internationaal groeien, waardoor deze overname een logische volgende stap is en extra functies toevoegt aan hun bestaande tool.

Europese uitbreiding

“We groeien niet óm te groeien”, zegt Daan De Wever, oprichter en CEO van Destiny. “Deze overname versterkt ons clouddienstenaanbod, en daar worden vooral onze klanten en partners beter van. Zowel Destiny als Motto Communications richten zich op innovatieve bedrijven, profileren zich als belangrijke uitdager in de markt en delen een cultuur van sterk ondernemerschap. De wil om te internationaliseren met een jong en dynamisch team is nadrukkelijk aanwezig.”

Oprichter Kay Reijnen van Motto Communications licht verder toe: “Beide bedrijven hebben onafhankelijk van elkaar hun cloudstrategie op zo’n manier vormgegeven dat ze naadloos op elkaar aansluiten en samen verder kunnen gaan als de meest geavanceerde digitale marktplaats voor clouddiensten in de Benelux.”

Destiny neemt Motto Communications over om internationaal uit te breiden. Het past in de strategie van Destiny om op korte termijn te evolueren naar een omzet van 50 miljoen euro en om in meerdere Europese landen aanwezig te zijn. De bijgestelde vooropgestelde omzet voor 2018 bedraagt 42 miljoen euro.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home