Cisco vereenvoudigt multicloudbeheer met Multicloud Defense

Cisco lanceert Multicloud Defense. Dat is een dienst die klanten helpt om omgevingen van verschillende cloudproviders via één dashboard veilig te houden.

Op Cisco Live lanceert Cisco een nieuwe dienst voor beheer en beveiliging van multicloud-omgevingen: Cisco Multicloud Defense. Multicloud Defense helpt beveiligingsteams binnen organisaties om complexe cloudinfrastructuur via een centraal dasboard te beveiligen. De oplossing combineert Layer-7-bescherming, web application firewall en data loss prevention op één plek.

Overname

De oplossing is gebouwd op technologie van de startup Valtix, die Cisco in februari kon inlijven. Die technologie maakt gebruik van gateways verspreid over de omgevingen van klanten. Langs die gateways is het mogelijk om eenduidig beleid uit te rollen, bedreigingen te detecteren en data-exfiltratie te voorkomen. Ook laterale bewegingen van hackers die toch ergens een kwetsbaarheid vonden om langs binnen te dringen, worden voorkomen.

lees ook

Kan een netwerkspecialist zoals Cisco ook beveiligingsexpert zijn?

Multicloud Defense is een SaaS-oplossing die compatibel is met de cloudomgevingen van AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Services en Oracle Cloud. In één oogopslag zien gebruikers op het dashboard belangrijke data, zoals mogelijke kwetsbaarheden in de verschillende cloudomgevingen. Cisco Multicloud Defense is per direct beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home