Devoteam neemt Fourcast over en versterkt Google Cloud-diensten

Fourcast

ICT-dienstverlener Devoteam kondigt aan Google Cloud-partner Fourcast over te nemen. Met deze overname versterkt Devoteam zijn positie op het gebied van Google Cloud in Europa. 

Fourcast werd in 2014 opgericht en specialiseert zich in Cloud-projecten, -innovatie en -transformatie. Het bedrijf heeft inmiddels 250 klanten, wat het een sterke troef maakt voor Devoteam in Europa. 

Na de overname zullen Devoteam en Fourcast zich samen focussen op hun gemeenschappelijke expertises, zoals projecten op het gebied van modernisering van de IT-infrastructuur, slimme analyse, modernisering van applicaties en productiviteit & samenwerking.

Enthousiaste reacties over de overname

Geert Stragier, Managing Director van Devoteam Belux & Group offer Director Agile IT Cloud & DevOps is enthousiast over de overname. “Deze acquisitie is een nieuwe stap om leider te worden in digitale transformatie-diensten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het stelt ons in staat om nog meer klanten te ondersteunen en hen de voordelen van het Google Cloud-portfolio te laten ervaren”, aldus Stragier. 

Volgens Sébastien Cevrel, Group Managing Director bij Devoteam is het een gedurfde beslissing geweest om Google sinds 2012 als strategisch partner te hebben, maar heeft een uniek innovatievermogen voor klanten van Devoteam opgeleverd. Met de overaname van Fourcast zet het bedrijf een nieuwe stap waarmee het verwacht zijn positie in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk te versterken. “We zijn verheugd om het team te mogen verwelkomen. Vandaag kunnen we met trots zeggen dat we meer dan 300 Google-experts hebben om onze GCP-accounts te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijf”, zo vertelt Chevrel. 

Ook Valon Rexhepi, medeoprichter & CEO van Fourcast is enthousiast over de stap. “Door onze krachten te bundelen met Devoteam kunnen we het beste uit Google Cloud halen, van strategie tot uitvoering. We kunnen onze expertise en ons aanbod in de bredere Devoteam-markt verder uitbreiden”, laat Rexhepi weten.

Tip: Google Cloud lanceert serie aan nieuwe Anthos tools

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home