TCS en Google Cloud implementeren AI-gedreven cybersecurityoplossingen

Tata Consultancy Services (TCS) breidt de samenwerking met Google Cloud uit, waarbij ze zich richten op het veiliger maken van cloudomgevingen met behulp van AI-gedreven beveiligingstechnologieën.

Tata Consultancy Services (TCS) lanceert samen met Google Cloud twee nieuwe AI-gedreven cybersecurityoplossingen: TCS Managed Detection and Response en TCS Secure Cloud Foundation. Deze oplossingen zijn gericht op het versterken van de beveiliging van bedrijven, ook in niet-cloudomgevingen.

Versterken cyberweerbaarheid

Tata Consultancy Services (TCS) heeft zijn samenwerking met Google Cloud uitgebreid met twee nieuwe cybersecurityoplossingen. De eerste oplossing, TCS Managed Detection and Response (MDR), maakt gebruik van het Google Security Operations-platform om bedreigingen sneller te detecteren en hierop te reageren. Door AI en automatisering in te zetten, kunnen beveiligingsteams proactief 24/7 bedreigingen monitoren en actie ondernemen.

lees ook

EDR, XDR of MDR: wat is de beste beveiligingsstrategie voor je bedrijf?

Daarnaast biedt TCS de Secure Cloud Foundation-oplossing aan, die is ontworpen om cloudbeveiliging te versterken in hybride en multi-cloudomgevingen. Deze oplossing integreert beveiligings- en compliancewaarborgen gedurende de volledige DevSecOps-levenscyclus. Door het gebruik van AI en machine learning kunnen risico’s en afwijkingen in realtime worden geïdentificeerd en aangepakt.

Implementaties

TCS heeft beide oplossingen al succesvol geïmplementeerd bij klanten. Zo heeft een Duitse bank meer dan 800 beveiligingsbeleidsregels geautomatiseerd en geïmplementeerd met de Secure Cloud Foundation-oplossing, wat zorgde voor een betere naleving van regelgeving.

De langdurige samenwerking tussen TCS en Google Cloud, die inmiddels tien jaar beslaat, richt zich nu meer op AI-gedreven beveiligingstechnologieën. Samen willen de bedrijven klanten helpen hun cloudomgevingen veiliger te maken met maatwerkoplossingen die inspelen op specifieke sectorale uitdagingen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home