Secutec kondigt overname ZeroFeed aan

Secutec, een specialist in cybersecurity, kondigt de officiële overname aan van ZeroFeed, de softwareoplossing van het Belgische cybersecuritybedrijf ZeroBit.

De Belgische beveiligingsspecialist Secutec kondigt officieel de overname aan van ZeroFeed, de softwareoplossing van ZeroBit. Het belgische cybersecuritybedrijf ZeroBit staat bekend om zijn expertise in onder andere penetratietesten en vulnerability management. De ZeroFeed wordt het centrale platform waarin alle technologische producten van Secutec worden geïntegreerd.

Centraal cybersecurity-platform

ZeroFeed zal fungeren als het centrale platform waarbinnen alle technologische producten van Secutec naadloos worden geïntegreerd tot één actief cybersecurity-platform met volledige controle en monitoring. Dankzij deze integratie zullen klanten kunnen profiteren van verbeterde mogelijkheden, geavanceerde functies en uitgebreide rapportage. Met slechts één login krijgen zij toegang tot alle kritieke data en tools, wat hun cybersecurity management vereenvoudigt en hen in staat stelt hun beveiligingsbehoeften effectiever aan te pakken.

Strategische mijlpaal

Geert Baudewijns, CEO van Secutec, beschrijft de overname als een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf: “Deze overname stelt ons in staat om onze diensten verder te versterken en onze klanten in de toekomst nog beter te bedienen met geavanceerde technologie.”

De Secutec familie verwelkomt Tibo Claesens, die als Chief Development Officer de vitale schakel wordt tussen customer succes en het technische ontwikkelingsteam, en Allan Rasson, die zich bij het team voegt als ervaren Software Developer.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home