Copaco en ControlUp starten samenwerking in de Benelux

Copaco gaat de oplossingen van ControlUp distribueren in de Benelux. De samenwerking biedt IT-partners toegang tot tools voor real-time monitoring en automatisering van IT-omgevingen, wat leidt tot kostenbesparing en verbeterde dienstverlening.

Copaco is nu de officiële distributeur van ControlUp’s oplossingen in de Benelux. Deze samenwerking stelt het netwerk van IT-partners van Copaco in staat om eenvoudig gebruik te maken van ControlUp’s Digital Employee Experience (DEX) platform. Dit platform helpt bedrijven bij het monitoren en optimaliseren van virtuele IT-omgevingen, met een focus op het verbeteren van de eindgebruikerservaring.

Voordelen

Een belangrijk voordeel van ControlUp is de versterking van Microsoft Intune, door real-time monitoring en prestatie-analyse toe te voegen aan Intune’s bestaande beheer- en beveiligingsfuncties. Dit leidt tot een verbeterde gebruikerservaring en een lagere IT-kost.

Volgens Copaco’s Bart Keijzers liggen er veel kansen voor IT-dienstverleners. DEX-oplossingen zorgen ervoor dat werknemers productief kunnen werken zonder IT-problemen, wat frustraties en IT-helpdeskverzoeken vermindert. ControlUp speelt hierin een cruciale rol door middel van AI-gedreven inzichten en hersteltools, die bedrijven helpen om sneller problemen op te lossen en de algehele IT-ervaring te verbeteren.

lees ook

Belgische organisaties houden IT meestal intern, maar IT-teams zijn vaak klein

Het partnerschap komt ook voort uit ControlUp’s nieuwe focus op een channel-first benadering, waarbij de rol van distributeurs en IT-partners essentieel is voor verdere groei en marktuitbreiding. De samenwerking biedt partners onder meer beter zicht op IT-omgevingen, geoptimaliseerd beheer van virtuele desktops en ondersteuning voor hybride werkmodellen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home