Nubila versterkt zich met Liberoo

Liberoo IT-service vloeit op 1 september 2023 samen met Nubila om nog meer in te zetten op de IT-infrastructuur van kmo’s. Samen gaan ze verder onder de merknaam Nubila.

Liberoo IT werkt al jaren goed samen met de mensen van Nubila. Liberoo staat sterk in de domeinen van boekhouding, administratie, juridisch advies, verzekeringsadvies en loon- en personeelsbeheer en IT. Nubila is vooral gespecialiseerd rond het opzetten, onderhouden en beschermen van IT-infrastructuren voor bedrijven.

Samen zullen ze kmo’s ondersteunen rond telecommunicatie, security en IT-infrastructuur.

“Liberoo IT is altijd een essentieel onderdeel van de Liberoo groep geweest. We zijn ondertussen meer dan 40 jaar verder, en onze IT-dienst bedient ondertussen al heel wat Liberoo-klanten. Met deze samenwerking kunnen we ondernemers een bredere en meer geïntegreerde dienstverlening bieden bij al hun zakelijke IT-behoeften. Een sterke en veilige IT-infrastructuur is belangrijker dan ooit voor ondernemingen” geeft Tom Van den Keybus als zaakvoerder bij Liberoo aan.

Bij Nubila ligt de focus vooral op moderne telefonieoplossingen, ontwerp, installatie en beheer van de IT-infrastructuur, lokaal of in de cloud. Tot slot kan je ook bij hen terecht voor de audit, planning en realisatie van je securitybeleid.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home