Proximus Groep brengt IT-activiteiten onder in het nieuwe Proximus NXT IT 

proximus

Proximus Groep zal alle IT-activiteiten voor de Enterprise-afdeling bundelen onder een nieuwe entiteit Proximus NXT IT. Deze nieuwe organisatie verandert niets aan de essentie van Proximus NXT, het B2B-merk van Proximus.

Proximus Groep brengt vanaf 1 juli alle IT-activiteiten voor Enterprise-klanten samen onder het nieuwe Proximus NXT IT-filiaal. Hiermee wil het bedrijf IT-oplossingen op maat ontwerpen zodat ze nog sneller aan de behoeften van bedrijven kunnen voldoen. Proximus NXT IT versterkt hiermee het aanbod van Proximus NXT, dat het B2B-merk van Proximus in de Benelux blijft. 

Nieuwe entiteit

Bedrijven hebben steeds meer IT-behoeften en de vraag naar ondersteuning op gebied van cyberbeveiliging, cloud en artificiële intelligentie neemt sterk toe. Om hierop in te spelen, lanceerde Proximus Group een aparte entiteit dat zich volledig richt op Enterprise-klanten.  

De IT-activiteiten voor de B2B-markt worden ondergebracht in de nieuwe entiteit Proximus NXT IT onder leiding van Anne-Sophie Lotgering. De telecomactiviteiten en dienstenplatformen worden beheerd door het moederbedrijf. De twee entiteiten zullen nauw samenwerken om geïntegreerde oplossingen te bieden voor de volledige Enterprise-markt.  

“De nieuwe organisatie verandert niets aan de essentie van Proximus NXT, dat ons B2B-merk blijft. Meer dan ooit willen we bedrijven helpen bij hun digitale transformatie door onze interne expertise te combineren met die van onze partners, zowel in telecom als in IT”, aldus Anne-Sophie Lotgering, Enterprise Market Lead bij Proximus NXT IT.  

IT-gerichte aanpak

Het filiaal brengt alle IT-activiteiten voor B2B-klanten onder één entiteit, waardoor ze een 100 procent IT-gerichte aanpak kunnen hanteren. De oprichting van Proximus NXT IT omvat alles wat er van een echt IT-bedrijf verwacht wordt op gebied van tools, processen en mentaliteit.  

lees ook

Microsoft en Proximus gaan strategische samenwerking aan

“Dankzij deze nieuwe benadering van de markt zullen we ten volle kunnen steunen op ons filiaal Proximus NXT IT om innovatieve IT-oplossingen en -diensten te ontwikkelen en te implementeren die perfect afgestemd zijn op de behoeften van onze bedrijfsklanten”, aldus Lotgering. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home