HubSpot neemt Cacheflow over voor uitbreiding commerciële mogelijkheden

HubSpot kondigt de overname aan van Cacheflow, een specialist in B2B-abonnementsfacturering en CPQ-oplossingen. Met deze stap wil HubSpot zijn Commerce Hub verder versterken en het verkoopproces voor bedrijven versnellen.

HubSpot heeft een akkoord bereikt voor de overname van Cacheflow, een aanbieder van oplossingen voor abonnementsfacturering en configureer-, prijs- en offertebeheer (CPQ). Dankzij de overname krijgt HubSpot toegang tot Cacheflow’s platform, waarmee het automatiseren van het quote-to-cash-proces eenvoudiger wordt. Dit zal bedrijven helpen sneller deals te sluiten en inkomsten te innen. Over het bedrag van de overname is nog niets bekend.

Versterking Commerce Hub

De overname volgt op de lancering van HubSpot’s Commerce Hub in 2023, waar sindsdien meer dan één miljard dollar aan bruto handelsvolume werd verwerkt. Door Cacheflow toe te voegen aan het platform, wil HubSpot zijn commerciële mogelijkheden uitbreiden en het aankoopproces voor klanten verbeteren. Cacheflow biedt bedrijven geautomatiseerde tools voor het beheren van offertes, abonnementen en betalingen via een gebruiksvriendelijk platform zonder code.

Yamini Rangan, CEO van HubSpot, benadrukt dat de integratie van Cacheflow aansluit bij de groei van Commerce Hub en het vereenvoudigen van het aankoopproces. Het doel is om de gebruikservaring voor betalingen en klantbeheer verder te optimaliseren.

Cacheflow, mede opgericht door Sarika Garg, heeft zich gericht op het vernieuwen van de verouderde CPQ- en factureringsprocessen. De oplossingen van het bedrijf zijn ontworpen om verkoopcycli te verkorten en inkomstenbeheer te automatiseren. Cacheflow zal na de overname volledig eigendom worden van HubSpot en opgenomen worden in het Commerce Hub-team.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.