Dell Technologies en Nutanix introduceren nieuwe IT-oplossingen

nutanix

Dell Technologies en Nutanix introduceren samen twee nieuwe IT-oplossingen die meer flexibiliteit en controle moeten bieden binnen Nutanix-omgevingen.

Dell Technologies en Nutanix breiden hun samenwerking verder uit met de lancering van twee nieuwe IT-oplossingen, gericht op het bieden van meer flexibiliteit en controle binnen Nutanix-omgevingen. Deze nieuwe oplossingen zijn de Dell XC Plus en de integratie van Dell PowerFlex met het Nutanix Cloud Platform. Deze innovaties, verkocht en geleverd door Dell, spelen in op de groeiende complexiteit binnen IT-infrastructuren.

Dell XC Plus

Een van de nieuwe oplossingen is de Dell XC Plus, een op HCI gebaseerde appliance die de Nutanix Cloud Platform-software integreert op Dell PowerEdge-servers. Dit apparaat is ontworpen om de complexiteit van zowel on-premise als hybride cloudomgevingen te verminderen. Door een gecentraliseerde controle-omgeving en geavanceerde automatisering biedt XC Plus IT-teams de mogelijkheid om hybride clouds eenvoudiger te beheren, bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en prestaties te optimaliseren met behulp van AI en machine learning.

PowerFlex met Nutanix Cloud Platform

Daarnaast introduceren Dell en Nutanix de integratie van Dell PowerFlex met het Nutanix Cloud Platform. PowerFlex is hiermee de eerste externe storage-oplossing die volledig wordt ondersteund door Nutanix. Deze integratie stelt klanten in staat om compute en storage onafhankelijk te beheren en een hypervisor naar keuze te gebruiken. Dit resulteert in verbeterde prestaties en meer flexibiliteit bij het beheren van hybride cloudomgevingen, terwijl de volledige suite van Nutanix-softwarefuncties beschikbaar blijft.

lees ook

Nutanix breidt functionaliteiten uit voor duurzaamheid en infrastructuurmodernisering

Met deze nieuwe oplossingen willen Dell en Nutanix organisaties helpen om efficiënter om te gaan met de toenemende complexiteit en schaal van hun IT-infrastructuren, terwijl ze zich voorbereiden op toekomstige groei.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home