Coinbase werft ex-beurstopvrouw aan om meer crypto richting Wall Street te duwen

Het Britse Business Insider brak het nieuws gisteren dat Christine Sandler, een voormalige executive bij de New York Stock Exchange, cryptomuntspecialist Coinbase gaat versterken als Director of Institutional Sales. De werving van dit topprofiel toont dat Coinbase zijn tradingplatform GDAX nog meer wil laten groeien richting Wall Street.

Coinbase is een van grotere spelers op de cryptomuntenmarkt. Het wil blijven groeien en heeft daarvoor zijn focus sterk op Wall Street gezet. Daarom hebben ze Christine Sandler aangeworven met haar expertise als executive bij de New York Stock Exchange. Sandler moet nu rechtstreeks rapporteren aan Adam White, General Manager van GDAX.

GDAX is de basis waarmee de cryptospecialist Wall Street wil veroveren. Het startte met de allereerste diensten voor Wall Street-bedrijven in 2014 onder de noemer GDAX Exchange. Vandaag wil het meer business binnen halen, en GDAX is daar cruciaal in.

Daarnaast lanceert Coinbase ook Custodian waarmee het de cryptomarkt wil schalen tot een ‘State Street of Cryptocurrency’. Hiermee willen ze klanten de mogelijkheid geven om hun cryptomunten bewaren aan hetzelfde veiligheidsniveau als klassieke banken. De dienst zou enkel beschikbaar zijn voor klanten met minstens 10 miljoen dollar aan cryptomunten.

Het werven van talent binnen de Wall Street-wereld is van cruciaal belang om zowel van GDAX als Custodian een succes te maken. Recent haalde Coinbase ook nog Eric Scro binnen, voormalig hoofd financiën van de New York Stock Exchange.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home