Eset lanceert eenvoudige MFA via cloudgebaseerde versie van Secure Authentication

ESET

Eset lanceert een cloudgebaseerde MFA-oplossing die grote en kleine organisaties moet helpen om komaf te maken met accounts die enkel door een wachtwoord worden beschermd.

Eset introduceert een cloudversie van Eset Secure Authentication (ESA) als onderdeel van het Eset Protect Platform-ecosysteem. Eset-klanten kunnen hun inlogbeveiliging consolideren door middel van een geïntegreerde multifactor authenticatie (MFA)-oplossing.

De aanpak zorgt voor een betere gebruikerservaring en vereenvoudigt het beheer van verschillende beveiligingssystemen. De oplossing biedt zo ook managed serviceproviders de mogelijkheid om de MFA-implementatie van meerdere bedrijven of locaties te beheren op een efficiënte manier.

Brede ondersteuning

De cloudversie van ESA is ontworpen om een breed scala aan authenticatiemethoden te ondersteunen, waardoor het volgens Eset zelf een kosteneffectieve oplossing is voor bedrijven van elke omvang. De beveiligingsspecialist probeert met zijn nieuwe oplossingen telkens ook kleinere organisaties te ondersteunen.

Met deze cloudgebaseerde versie van ESA kunnen bedrijven MFA eenvoudig implementeren zonder de noodzaak van lokale hardware. Eset Secure Authentication ondersteunt veelgebruikte systemen zoals VPN’s, Remote Desktop Protocol, Outlook Web Access en meer. Het authenticatiesysteem werkt met verschillende technologieën zoals mobiele apps met pushmeldingen, hardware tokens en FIDO-sleutels, waardoor bedrijven voldoen aan de eisen van compliance en datalekken voorkomen.

De cloudversie van Eset Secure Authentication is beschikbaar via een abonnement op Eset Protect Elite, maar ook als zelfstandige oplossing zonder prijswijziging. Om toegang te krijgen tot de cloudversie, moeten klanten een account hebben in de nieuwe Eset Proect Hub: de centrale toegangspoort tot het beveiligingsplatform van ESET.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home