Commvault breidt cybersecurity-ecosysteem uit met integratiepartners

commvault

Commvault heeft zijn ecosysteem voor cyber- en databeveiliging uitgebreid met integraties van Acante, Dasera, Google, Splunk en Wiz. Deze samenwerkingen moeten klanten helpen hun cyberweerbaarheid te verbeteren in diverse omgevingen.

Commvault heeft zijn ecosysteem voor cyber- en databeveiliging uitgebreid door samenwerkingen met Acante, Dasera, Google, Splunk en Wiz. Met deze integraties wil Commvault klanten ondersteunen bij het versterken van hun cyberweerbaarheid in on-premises, hybride en cloudomgevingen.

Door deze tweerichtingsintegraties kunnen klanten hun voorkeursoplossingen voor beveiliging, databescherming en cyberherstel gebruiken. Security operations-teams kunnen hiermee risico’s en bedreigingen identificeren, beschermen en herstellen.

Betrokken integratiepartners

  • Acante biedt oplossingen voor data access governance, waarmee datateams de toegang tot kritische gegevens kunnen vereenvoudigen en versnellen. Dit zou zorgen voor een hoge mate van precisie, beveiliging en naleving van regelgeving.
  • Dasera levert DSPM-oplossingen om bedrijven te helpen gevoelige data te vinden, data security en governance te automatiseren en snel risico’s op te sporen en te verhelpen.
  • Google Threat Intelligence biedt AI-gedreven bedreigings- en contextinformatie, waardoor organisaties proactief hun verdediging kunnen versterken en nieuwe dreigingen kunnen onderzoeken en aanpakken.
  • Splunk helpt bij de detectie van bedreigingen en de reactiemogelijkheden via data analytics en biedt realtime operationele intelligentie voor uitgebreide beveiligingsinzichten.
  • Wiz biedt een cloud security platform dat inzicht en context biedt om cloudomgevingen te beveiligen.

De nieuwe integraties zijn per direct beschikbaar, zowel via Commvault als via bovenstaande partners.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home