Infor integreert Alexa for Business in Coleman AI

Na de introductie van Coleman AI in de Infor-cloudoplossingen, worden nieuwe projecten aangekondigd. Later dit jaar komt er ondersteuning voor Alexa for Business en in 2019 staat een AI-platform en Coleman Vision op de planning.

Eind vorig jaar heeft Infor Coleman AI aangekondigd als verrijking van zijn Infor OS-aanbod. De specialist in branchespecifieke cloudoplossingen laat weten dat de digitale assistent vanaf vandaag algemeen beschikbaar is voor iedereen. De AI biedt op maat gemaakte competentieopbouw, spraakgestuurde gebruikerservaring (UX) en navigatie en natural language processing (NLP).

Infor OS

De AI kan je advies geven met intelligente inzichten en als partner dienen om je werk aan te vullen. Infor benadrukt dat Coleman AI ook repetitieve taken kan automatiseren en een betere gebruikservaring biedt met efficiëntere interacties. De Infor Coleman Digital Assistant is beschikbaar voor alle klanten van Infor OS.

 

 

Binnenkort kan je ook tegen Coleman spreken dankzij de integratie met Amazon Alexa for Business. Hiermee levert Infor tools om Alexa-apparaten te beheren, gebruikers te registreren en vaardigheden te configureren met extra beveiliging op deze apparaten. De integratie is voorzien voor dit najaar.

AI Platform

Infor laat op zijn Inforum 2018-event nog weten dat het aan een machinelearningplatform werkt onder de noemer Infor Coleman AI Platform. Door middel van datamining en machine learning kan het processen als voorraadbeheer, transportrouting en voorspellend onderhoud verbeteren. Het platform mikt op niet-technische, zakelijke gebruikers en wordt gevoed met branchespecifieke gegevens. Het platform zou in het voorjaar van 2019 beschikbaar zijn en wordt nu in béta getest bij een aantal klanten.


Lees dit: Infor zet grote hoeveelheid data in voor AI-engine Coleman


Tot slot brengt Q2 2019 ook nog Infor Coleman Vision. Zodra een gebruiker een gescande barcode of productafbeelding aan Coleman voorlegt, kan het systeem bijvoorbeeld de gewenste productinformatie en bestelinstructies produceren, of elk andere vaardigheid, via dezelfde Infor Coleman Digital Assistant skill builder.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home