Samsung Galaxy Note 9 toont zichzelf: dit weten we nu al

galaxy note 9

Samsung gaat op 9 augustus de Galaxy Note 9 aan de wereld laten zien. Tot nu toe zijn de lekken beperkt gebleven, maar op een dag tijd tonen twee verschillende foto’s hoe de Galaxy Note 9 er in het echt uit gaat zien. Resultaat: hij lijkt heel sterk op de Note 8

De officiële aankondiging van de Samsung Galaxy Note 9 staat gepland op 9 augustus. De aankondiging focust heel sterk op de S-Pen die standaard in elke Note zit. De knop op de stylus zou voortaan bluetoothfunctionaliteit meekrijgen. Dit opent heel wat mogelijkheden zoals een stopwatch kunnen controleren, muziek veranderen, foto’s nemen of je telefoon opnemen en inleggen.

Opvallende S-Pen

Nu heeft notoir lekker Evan Blass een officiële productfoto getweet waarin een opvallend gele S-Pen zichtbaar is, net zoals op de uitnodiging. Verder verandert Samsung nagenoeg niets aan het ontwerp van de Galaxy Note 9 vergeleken met de Note 8.

Enkel de vingerafdruksensor krijgt gelukkig een meer ergonomische plaats onderaan de camera, in plaats van ernaast.

Net op dezelfde dag is er ook een lek verschenen van een specifieke testunit die Samsung-medewerkers gebruiken. De identieke vergelijking met het eerdere lek hierboven maakt duidelijk dat de Galaxy Note 9 qua design weinig verrassingen met zich mee zal brengen op 9 augustus bij de officiële lancering.

Specificaties

Qua hardware zijn er nog weinig details bekend. Je mag erop rekenen dat die nagenoeg identiek aan de Samsung Galaxy S9+ zal zijn. Dat betekent een eigen Exynos 9810 Octa-chip voor Europa met 6 GB RAM en een gelijkaardige camera met een variabel diafragma (f/1.6 en f/2.4). Het scherm zou 6,4 inch groot zijn, 0,2 inch meer dan de S9+.

De batterij zou volgens diverse bronnen iets groter worden (3.850 mAh), maar dat zijn eerder vage geruchten. Verder verwachten we nog enkele unieke functies voor de Note 9 naast de stylus om zijn mannetje te staan boven de S9+. De Note 9 zou vanaf 24 augustus in de winkel liggen. Alle details worden officieel onthuld op 9 augustus. Techzine tekent present op de officiële lancering.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home