Marketing Software Summit

Marketing Software Summit

Hét meest toonaangevende marketing technology evenement van Nederland en België. Wij verbinden vooruitstrevende professionals met kennis, tools en marketing innovaties die nodig zijn om voorop te (blijven) lopen in de steeds veranderende wereld.

Tijdens de summit staan dé vijf marketingthema’s van dit moment centraal. Kennis van deze thema’s zijn cruciaal om het verschil te blijven maken in de digitale economie. 

De market leaders uit de marketing software industrie laten zien hoe je (nog) beter en gerichter invulling kunt geven aan jouw marketing- en sales doelstellingen. 

Live op 27 en 28 januari of terugkijken als het uitkomt. De summit wordt gehost binnen een speciaal ingerichte digitale omgeving met meer dan 8 uur live content. 

Ontdek als marketeer, manager of ondernemer kosteloos hoe jij jezelf onderscheidt in een economie die onder invloed van COVID sneller en sneller digitaliseert.

Sales & Leadmanagement

De werelden van marketing & sales zijn de afgelopen jaren sterk naar elkaar gegroeid. Data en technologie spelen voortaan een cruciale rol in het B2B sales proces.

Data, insights & profiling

Het werken met data is een beslissende factor geworden in het marketingsucces van organisaties. Wie over de juiste data beschikt kan personalisatie en relevantie toepassen.

Social & advertising

Fans van je merk willen meedoen, actief zijn, zich verwonderen of een unieke ervaring opdoen. In de digitale wereld zijn verhalen en ervaringen hét bindmiddel met klanten. 

E-mail marketing automation

Met marketing automation is het mogelijk om op grote schaal consumenten door een journey te leiden. Het gevolg: je bespaart veel tijd bij het managen, meten en optimaliseren van campagnes.

Gamification & video

Consumenten zijn anno 2020 experience-driven. Het merk dat in staat is om de beste ervaring te bieden, neemt de beste positie in als het gaat om de aandacht van de consument.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home