[ADV] De MSI Summit E16 Flip Evo A12MT-015BE Azerty, de stijlvolle laptop met krachtige hardware

Vandaag de dag zoek je als professional natuurlijk een laptop die bij je past. Eentje met mobiliteit, een stijlvol design en krachtige hardware. De MSI Summit E16 Flip Evo brengt al deze onderdelen bij elkaar.

Een laptop die gemakkelijk en overal te gebruiken is, is iets wat voor een professional wellicht van hoog belang is. Eentje die makkelijk te gebruiken is op kantoor, onderweg naar je afspraak, of wellicht bij een van je klanten. Mobiliteit is hierbij van belang. Om dit binnen een laptop waar te maken, heeft MSI de Summit E16 Flip Evo ontworpen. Onder andere Notebook Sales Expert van MSI, Yusuf Oner, is te spreken over de laptop.

“Wat voor mij als accountmanager erg van belang is, is dat ik een laptop heb die ik gemakkelijk kan meenemen en kan presenteren bij klanten. De Summit series biedt mij daar mogelijkheden in”.

De laptop weegt namelijk maar zo’n 1.9kg, waardoor hij overal mee naartoe genomen kan worden. Niet alleen het gewicht is iets wat de laptop mobiel en gemakkelijk maakt. De Summit E16 Flip Evo staat er namelijk om bekend dat hij een ‘360° flip design’ heeft. Dat wil zeggen dat je het scherm volledig de andere kant kan opdraaien, zodat jij je werk of presentatie gemakkelijk aan anderen kunt laten zien zonder dat je een extra scherm nodig hebt.

Om het plaatje helemaal volledig te maken, bezit deze laptop een batterijduur van ongeveer 20uur waardoor je dus met gemak de hele dag door kunt werken. Is hij onderweg toch bijna leeg en ben je in de buurt van een stopcontact? Geen probleem, de fast-charging functie zorgt er namelijk voor dat jij binnen enkele minuten weer vooruit kunt zonder dat je problemen ondervindt.

Veiligheid ten top

Niet alleen de mobiliteit is iets wat van belang is binnen de Summit Serie, maar ook de veiligheid is voor elke professional van hoge prioriteit. Oner vertelt onder andere dat de laptop uitgerust is met een beschermd chassis dat voldoet aan de militaire standaard; MIL-STD-810G. Binnen dit standaard wordt een product getest op basis van verschillende omstandigheden. Zo worden bijvoorbeeld schokken, trillingen en andere omstandigheden gesimuleerd. Worden de tests behaald? Dan voldoet het product aan de militaire standaard & veiligheid. Hierdoor kan je rekenen op een betrouwbaar en duurzaam product, iets wat voor elke professional van belang is die vaak onderweg is voor zijn werk.

Naast de buitenkant die goed beveiligd is, bevat de binnenkant ook een aantal belangrijke veiligheidsvoorwaarden. Oner vertelt dat er in de Hardware TPM2.0 is geïntegreerd. Met TPM2.0 kan niet iedereen zomaar inloggen of meekijken op jouw scherm. TPM2.0 wordt onder andere ondersteund door Windows Hello. Een functie waarmee de camera van de laptop bekijkt of de goede persoon er voor zit om hem te laten ontgrendelen. Wil je dat niet? Dan is er de optie ook altijd nog om de vingerafdrukscanner te gebruiken. Hiermee ontgrendel je gemakkelijk met je vinger de laptop en al je bestanden. Al deze functies worden binnen de laptop ondersteund met Windows 11 PRO.

Om al helemaal de privacy van jezelf te beschermen is er ook een handige webcam sluiter geïntegreerd. Op deze manier sluit je gemakkelijk met een switch de hardware van je webcam af, zodat niemand ongeschonden met jou kan meekijken.

Hardware om van te smullen

Oner geeft ook aan dat de hardware van dit product niet vergeten kan worden. De Summit E16 Flip Evo heeft namelijk een Intel Core i7-1280P processor, ondersteund met een Intel Iris Xe grafische kaart.

“Dat betekent dat ik, of een klant, gemakkelijk en snel kan genieten van alle prestaties die de laptop geeft. Ik kan van alles tegelijk doen zonder dat het mij of de laptop beperkt”.

De processor die er in zit heeft namelijk 14 werkende cores, wat voor zorgt dat meerdere taken zonder problemen uitgevoerd worden. Zoals eerder benoemd wordt deze processor ondersteund met een Intel Iris Xe grafische kaart. De GPU zorgt er voor dat jij zonder moeite je visuals op de juiste manier kunt laten zien aan alle klanten zonder dat er afwijkingen ontstaan. Om zowel de CPU als GPU goed cool te houden, bevat de laptop het speciale MSI design: Dynamic Cooler Boost. Via deze manier wordt warmteafvoer gemaximaliseerd zonder dat er extra geluid bij komt kijken.

Iets wat ook zeker niet vergeten kan worden bij dit model, is de Golden Ratio dat wordt gehanteerd.

“De Golden Ratio Display is geïntegreerd om de gebruiker de meest comfortabele visuele ervaring te geven tijdens het gebruik van de laptop.”

De Golden Ratio is een schermverhouding van 16:10, wat zorgt voor de meest comfortabele visuele ervaringen. Om nog een functionaliteit aan het scherm toe te voegen is het ook mogelijk om het scherm als touchpad te gebruiken. Daarbij is het scherm compatibel met de MSI Pen. De combinatie van een touchpad en de MSI pen zorgt voor een compact en estetisch aantrekkelijk laptopontwerp dat geschikt is voor alle werk intensievere doeleinden.

Daarnaast is het scherm 16”” groot met FHD+ resolutie (1920×1200). Om hieraan de finishing touch te geven bevat het scherm een refreshrate van 165Hz. Hierdoor zul je nooit haperingen hebben en altijd soepele visuals zien.

Optimaal gebruik

Om het totaalplaatje van het model helemaal af te maken, vertelt Oner ook de laatste dingetjes over de fijne en snelle aansluitingen die de laptop biedt. Zo bevat de Summit E16 Flip Evo 2 Thunderbolt™ 4 aansluitingen die een snelheden ondersteunen tot wel 40Gbps. Met deze aansluitingen kun je dus makkelijk extra accessoires aansluiten zoals een monitor, muizen, headsets et cetera. Daarnaast is het product ook compatibel met een docking station. Het docking station zorgt er voor dat je nog meer monitoren kunt aansluiten en nog meer USB-poorten hebt om externe hardware aan te sluiten. Ook poorten zoals HDMI en Ethernet zijn hierbij aanwezig.

Als laatste voegt Oner nog toe dat het model is voorzien van een 16GB RAM en een opslag van wel 1TB SSD. Hierbij is dan ook de nieuwste PCIe Gen 4 technologie geïntegreerd, waarbij extreme snelheden van toepassing zijn. Op deze manier zijn lange opstarttijden verleden tijd en kan je ongestoord blijven werken.

Dit model ,met AZERTY-toetsenbord, is onder andere in promotie bij Coolblue! (https://www.coolblue.be/nl/product/900889/msi-summit-e16-flip-evo-a12mt-015be-azerty.html)

Wil je meer informatie of de Summit serie of wellicht andere series? Kijk dan vooral op de website van MSI.


Dit is een ingezonden commerciële bijdrage van MSI. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home