[ADV] De Modern 15 B12M-098BE Azerty, een heuse toevoeging aan jouw dagelijkse productiviteit

[Advertorial] MSI staat wellicht bij je bekend als een merk dat specifiek gevestigd is in de gaming branche. Met tal aan producten zoals laptops, videokaarten, monitoren en nog veel meer. Echter is MSI tegenwoordig ook gevestigd binnen de business branche door een breed scala aan producten te introduceren voor de professionals in verschillende werkvelden. Onder andere binnen de laptops zijn 3 verschillende series toegevoegd, waaronder de Modern Series.

Binnen dit artikel zal de Modern 15 B12M-098BE beschreven worden. Een Belgisch model dat dan ook een Azerty toetsenbord bevat. Dit model zorgt ervoor dat jij gemakkelijk je inspiratie en productiviteit de gehele dag kunt inzetten. Al is het onderweg naar je werk in de trein, bij de koffiezaak om de hoek of gewoon thuis op de bank onder het genot van een film. De Modern 15 B12M is speciaal gemaakt voor al je creatieve projecten, het thuiswerken maar ook voor werken terwijl je onderweg bent.

Hardware speciaal gemaakt voor al je taken

Binnen de Modern 15 B12M brengt MSI verschillende krachtige hardware samen zodat elke professional een soepele workflow heeft. De laptop bevat onder andere een Intel 12e generatie i7-1255U processor met 10 verschillende cores. De processor zorgt ervoor dat je gemakkelijk meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren zonder dat het jou of de laptop belast. Hier is het uitvoeren van elk project geen probleem. Daarnaast bevat de laptop ook een Intel Xe grafische kaart. Naast de processor, zorgt deze grafische kaart er ook voor dat jouw dagelijkse productiviteit optimaal versterkt wordt. Vastlopende schermen of computers zijn hierdoor verleden tijd. Al om al wordt dit verder nog ondersteund met een 16GB RAM werkgeheugen en een opslag van 512GB SSD. Hierdoor kan je makkelijk en overal al je bestanden openen, opslaan en verplaatsen.

Makkelijk & Perfect design

Niet alleen over de hardware is goed nagedacht, maar ook over de mobiliteit en het design. MSI heeft daarbij gekeken naar hoe een laptop perfect past bij ieder zijn lifestyle. Daarbij zijn mobiliteit en design de 2 grootste sleutelwoorden voor dit model. Bij het unieke, dunne en strakke ontwerp hoort een gladde afwerking. Eigenlijk alles wat je binnen design nodig hebt! Naast het bieden van dit design, neemt de Modern 15 B12M ook wat mobiliteit met zich mee. Zo heeft de laptop een vergroot touchpad met soepele en responsieve vingertopbediening. Ook heeft het een 180° platliggende ‘Flip-n-Share functie, waar je met 1 klik je gehele scherm gemakkelijk kunt delen. Om er aan toe te voegen bevat het toetsenbord een geoptimaliseerde toets afstand, om de typervaring meer ergonomisch te maken. Ook is het toetsenboord full-size verlicht zodat je in het donker gemakkelijk te werk kunt gaan.

Naast al deze functies is het model ook extreem draagbaar en heeft het een ultradun chassis wat 1.7kg weegt. Zo is het model een lichtgewicht speciaal gemaakt voor extreme mobiliteit met een stijlvol uiterlijk, waar je ook maar te werk gaat. Daarnaast bevat de laptop een accu dat tot 9 uur mee kan gaan zonder op te laden en heeft hij genoeg USB-poort om verschillende randapparatuur aan te sluiten. Zo heeft het model 3 verschillende USB poorten en ook een HDMI-uitgang om een extra monitor aan te sluiten. Ook beschikt het model over een Micro SD kaartlezer. Door al deze aansluitingen kan elke professional gemakkelijk en overal snel aan de slag!

Ben je geïnteresseerd in dit model? Bekijk hem dan vooral onder deze link van Coolblue waar hij in de uitverkoop is! Wil je misschien meer weten over de verschillende laptops van MSI en welke in de uitverkoop zijn? Klik dan op deze link.


Dit is een ingezonden commerciële bijdrage van MSI. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home