10 redenen om de iPhone X te kopen

Ein-de-lijk is het zover: de iPhone X is te koop! Ben jij een van de eersten in Nederland met Apple’s iPhone van de toekomst? Waarom jij de iPhone X moet kopen, lees je hieronder.

1. De trendsetter

De iPhone X (of iPhone 10) werd gelanceerd ter ere van de 10e verjaardag van de iPhone. Tien jaar lang heeft Apple het design, de technologieën en de mogelijkheden van de iPhone getweakt en geperfectioneerd tot de spectaculaire iPhone X: de kers op de taart van dit iPhone-decennium. Deze nieuwste iPhone is volgens Apple dan ook hét voorbeeld van een nieuwe generatie smartphones. En dat maakt jou dé trendsetter!

2. Futuristisch nieuw design

De iPhone X is Apple’s eerste smartphone met een futuristisch edge-to-edge beeldscherm. Een wat?! Een beeldscherm die de gehele voorkant bedekt. Hierdoor heeft de nieuwe iPhone X een compleet andere look dan al zijn voorgangers. Zo stond iPhone bekend om de klassieke schermranden en een thuisknop aan de onderkant. Bij de iPhone X hebben schermranden en thuisknop dus plaatsgemaakt voor beeldscherm. ‘Thuiskomen’ doe je op de iPhone X niet meer via je vinger, maar via je gezicht!

3. Super veilig door jouw gezicht

Innovatieve technologieën en speciale sensoren komen samen in Apple’s nieuwe beveiligingssysteem: Face ID. Hiermee ontgrendel je jouw iPhone X met je gezicht. Dit is de vervanger van Touch ID, waarbij je jouw telefoon ontgrendelt met je vingerafdruk.

Door een scan te maken van je gezicht, opent jouw iPhone X alleen wanneer hij jou voor zich heeft. De speciale sensoren in de 7-megapixel selfiecamera zorgen voor deze unieke scan. Deze werkt zelfs in het donker. Ook meten de sensoren de diepte van je gezicht. Daardoor kun je de super slimme iPhone X niet in de maling nemen met een foto. Dit maakt jouw telefoon nóg unieker. Volgens Apple is Face ID dan ook de meest veilige manier van ontgrendelen ooit.

4.De vetste foto’s

De cameraspecificaties van de iPhone waren altijd al indrukwekkend. De iPhone X tilt Apple’s camera game naar een ultra-hoog niveau. Zo heeft de iPhone X aan de achterzijde maar liefst twee pittige 12-megapixelcamera’s. Deze zorgen voor foto’s met een indrukwekkend realistische scherptediepte.

Bij de camera aan de voorzijde deed Apple er nog een schepje bovenop. Zo is de 7-megapixel selfiecamera uitgerust met verschillende sensoren en hoogstaande cameratechnologie. Deze technieken ondersteunen niet alleen Face-ID, maar zorgen ook voor super likeable selfies!

5. Strike a pose!

Naast de krachtige camera’s heeft Apple zogenaamde TrueTone fotostudio-software ontwikkeld. Deze software zorgt voor een geoptimaliseerde lichtbalans waardoor je foto’s schiet alsof je in een fotostudio bent! Dit is vooral handig voor het maken van foto’s bij weinig licht. Zo leg je jouw romantische herinneringen met die super knappe Tinder-date bij kaarslicht haarscherp vast met jouw nieuwe iPhone X.

Maar met de speciale portretmodus laat Apple pas echt zien wat de iPhone X in huis heeft. Zo kun je met de twee aparte lenzen een verbluffende scherptediepte creëren. De iPhone X maakt de persoon op de voorgrond haarscherp en de achtergrond vaag of donker. Strike a pose!

Apple’s videokwaliteit van de afgelopen tien jaar was al episch. De videotechnologie van de iPhone X steekt hier nog eens met kop en schouders bovenuit. Want met de iPhone X telefoon kun je filmen in 4K met maar liefst 60 frames per seconde! Dit is buitengewoon hoog voor een smartphone; normaliter zie je deze kwaliteit alleen bij systeemcamera’s. In combinatie met de TrueTone fotostudio-software levert dit realistische beelden op met levensechte kleuren. Ook filmen in het donker is no problemo voor de iPhone X!

KPN heeft nog vijf andere redenen beschreven, die jou absoluut gaan overtuigen om dit toestel van de toekomst te kopen. Ben jij de early adopter die als eerste gaat pronken met de iPhone X?

Dit is een ingezonden bijdrage. Via deze link kun je bij KPN de iPhone X bestellen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home